Behandlinger

Oversikt over våre behandlinger finner du her. Finn den behandlingen som passer deg best.

Vårt telefonnummer922 28 788

Behandlinger

Tradisjonell Thaimassasje

Hadde sin opprinnelse for ca. 2.500 år siden.

Thaimassasje kombinerer yoga og akupressure teknikker. Erfarne thaimassører kjenner kroppens punkter og kan dermed forbedre energistrømmer og blodsirkulasjon.

Thaimassasje lindrer stress-symptomer som
hodepine, mage og muskelsmerter.

Thaimassasje Nordstrand Holtet Ekeberg

Thaimassasje med oljer

Har de samme gode tradisjonene som en tradisjonell thai-massasje. Dette er også blitt praktisert i mange hundre år. Forskjellen er at dette er en mildere utgave av thaimassasjen.

Her fokuseres det mer på berøring enn sone og knutepunkt terapi. De gode fordelene er de samme som ellers og man vil merke forandring i både kropp og sinn.

Er en fellesbenevnelse for ulike bruksmåter av eteriske oljer. De brukes først og fremst ved massasje, men også til bad, kompresser, inhalering osv. Oljene virker både fysisk og psykisk, og de bidrar til å gjenopprette pasientens balanse.

Thaimassasje med Oljer Nordstrand

Aromaterapi

Aromaterapi betyr «behandling med lukt«, og er en helhetlig behanding av kroppen med velluktende planteoljer som rose, sitron, lavendel og peppermynte. Behandlingen er blitt brukt i Østen i tusenvis av år. I Vesten brukes aromaterapi terapeutisk for bl.a. å lindre stressrelaterte lidelser.

Aromaterapi er en fin gave til både seg selv eller til den man er glad i. Aromaterapi kan også være en god form for behandling av mennesker med stressrelaterte symptomer og lidelser.

Aromaterapi Nordstrand

Andre behandlinger

Vår behandling for hode, nakke, rygg, skuldre, armer og fotmassasje kan tilpasses dine behov.

Om du f.eks har en statisk jobb og er plaget med rygg og nakkesmerter vil behandlingen kunne rettes ekstra mot disse områdene.

Sport Thaimassasje i kombinasjon med Counterpain. Denne behandlingen frigjør spenning og muskelknuter og er godt egnet både før og etter trening.